Valentijn

Liefde is … samen genieten van een heerlijk ontbijt. Op 14 februari is het weer zo ver “Valentijn”. Je wil je beste beentje voor zetten en gaat maar al te graag op zoek naar een leuk geschenk. Je denkt aan verwennen, lang uitslapen, genieten, knuffelen, maar vooral iets dat je met 2 kan doen.

Wij bij Jimelly’s kunnen je hier alvast mee helpen. Verwen je partner – en jezelf – met een ontbijtmand op Valentijn. Het enige wat jij moet doen is kijken of ons valentijnsontbijt je aan staat. Zeker oppassen dat je niet teveel zin krijgt in het ontbijt want je moet namelijk nog even wachten voor het geleverd zal worden.

Je kan je valentijnsontbijt zal nog aanpassen waar nodig door indien gewenst extra’s toe te voegen. Even naar het winkelmandje gaan waar je het ontbijt terug kan vinden. Let zeker op dat je het juiste adres invult. Nog even betalen want blijkt ook nodig te zijn om de bestelling te kunnen verwerken.

Wat dien je op de dag zelf nog te doen? Gewoon even de deur open doen zodat je het ontbijt in ontvangst kan nemen. Vergeet niet om je valentijnsontbijt tijdig te bestellen want de voorraad is beperkt.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!