Franchise

Ochtenstond heeft goud in de mond

Wat doen we

Jimellys.be is een goed draaiende ontbijtservice sinds 2010. Wij leveren ontbijt aan huis in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Onze focus ligt op de verse producten en het gemak van de aankoop. Onze bestellingen komen binnen via onze webshop waar de klant uit een uitgebreid gamma kan kiezen. Wij dragen punctualiteit hoog in het vaandel want de klant heeft graag op tijd zijn ontbijt thuis geleverd.

Onze ideale franchisenemer

Wij zijn op zoek naar mensen met een passie voor ontbijten die op zelfstandige basis ontbijt leveren zowel aan huis als aan bedrijven. Ervaring in de sector is niet vereist. Wij zorgen mee voor de start-up door je te begeleiden in de eerste maanden van ontbijtmanden maken en leveren. Je werkt mee om Jimellys.be naar een hoger niveau te tillen en België kennis te laten maken met ontbijt aan huis. Wij zijn op zoek naar mensen in Vlaams-brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen die onmiddellijk van start willen gaan.

Hoe wij onze franchisenemers ondersteunen

  • Marketing en communicatie (flyers, sociale media, webshop, advertenties, reclamemateriaal, cadeaubonnen)
  • Leveranciers (toestellen, food, non-food, verpakking)
  • Doorlopende ondersteuning (organisatorisch, commercieel, administratief, boekhoudkundig)

Een franchisenemer is een onafhankelijke ondernemer en is mede-verantwoordelijk voor de toekomst Jimellys.be

Indien je de ondernemingskriebels voelt opborrelen contacteer je ons vrijblijvend via info@jimellys.be met een korte omschrijving van wie je bent.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!