Waar leveren wij ontbijtmanden in Sint-Niklaas?

Een ontbijt aan huis brengen in Sint-Niklaas? Daarvoor kan je altijd rekenen op Jimelly’s. We kennen Sint-Niklaas op ons duimpje en weten beter dan wie ook hoe uitgestrekt het grondgebied van de stad is. Maar dat maakt niet uit voor ons, waar je ook woont in Sint-Niklaas, we leveren je ontbijtmand op het gewenste tijdstip aan huis. Maar hoe werkt dat juist, een ontbijtmand bestellen bij Jimelly’s?

Kies de juiste ontbijtmand voor levering in Sint-Niklaas

Bij Jimelly’s bieden we vijf verschillende soorten ontbijtmanden aan: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Je hoeft dus niet te twijfelen, want je vindt bij ons altijd de ontbijtmand van je voorkeur of de ontbijtmand die past bij de persoon of personen die jij wil verrassen. Natuurlijk leveren we niet alleen in Sint-Niklaas: onze ontbijtmanden vinden hun weg naar adressen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en zelfs in Brussel.

Een ontbijtmand is zo besteld

Wil je in Sint-Niklaas een ontbijtmand laten leveren? Dat is zo geregeld. In drie stappen ben je er: kies – bestel – betaal. We maken het je zo eenvoudig mogelijk. Dat moet zo, want we willen dat jij de gelukkige ontvanger of gever van een ontbijtmand bent. En daar komt het op aan: dankzij onze ontbijtmanden creëer jij een geweldig moment waar iedereen nog jaren blij zal aan terugdenken. Wil je precies weten hoe een ontbijtmand bestellen voor Sint-Niklaas en de wijde omgeving precies werkt? We leggen je de bestelwijze van ontbijtmanden uit.

Ding, dong! Ontbijtmand geleverd vanaf 6.30 uur.

Mensen vragen ons weleens vanaf wanneer we in Sint-Niklaas ontbijtmanden leveren? Wel, dat kan al vanaf 6.30 uur en we gaan door tot 11 uur. We hebben trouwens een volledig overzicht van alle plaatsen waar we ontbijtmanden bezorgen. Dat is handig als je iemand in een andere gemeente een ontbijtmand van Jimelly’s cadeau wil doen.

Ontbijtbuffet voor bedrijven en organisaties in Sint-Niklaas

Zo vlak bij de E17 is Sint-Niklaas natuurlijk een stad waar het bruist van de bedrijvigheid. Wil je ’s ochtends je klanten, bezoekers, personeel of leden van een organisatie met stijl verwelkomen? Schakel dan Jimelly’s in voor een ontbijtbuffet. We hebben er drie waaruit je de keuze hebt: Healthy Way, Excellence en Tradition. We maken je ontbijtbuffet voor ten minste 15 personen en zetten alles klaar. Op die manier hoef jij geen vinger uit te steken naar het ontbijtbuffet. Laat het iedereen van harte smaken!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!