Klaar om te leveren: ontbijt aan huis in Oudenaarde

Wie Oudenaarde hoort, denkt meteen aan de Ronde van Vlaanderen. Daarom zetten we een extra spurtje in als we een bestelling voor ontbijtmanden uit Oudenaarde krijgen. Want we willen op tijd bij onze klanten zijn. Wist je trouwens dat we ook in Oudenaarde al om 6.30 uur kunnen leveren? En tot 11 uur zijn we op pad om iedereen op het gewenste tijdstip zijn of haar ontbijtmand te leveren.

Ontbijtmand geleverd overal in Oudenaarde en daarbuiten

Als specialisten in ontbijtmanden leveren we in een uitgebreid gebied: de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en ook de stad Brussel. Heb je een adres in een gemeente buiten Oudenaarde? Check gerust of we daar ook komen. Jimelly’s heeft een lange lijst met plaatsen waar we leveren.

Een drietrapsraket naar je ontbijtmand

Bestel je bij Jimelly’s een ontbijtmand voor levering in Oudenaarde? Dan zal je zien dat we een drietrapsraket geïnstalleerd hebben. Figuurlijk dan, in één, twee, drie: kies > bestel > betaal. Kijk hoe makkelijk de bestelling van ontbijtmanden werkt.

Ontbijtbuffet voor je team in Oudenaarde

Wil je een groep mensen in Oudenaarde ’s ochtends vroeg een warm welkom aanbieden? Bijvoorbeeld je wielerteam, de deelnemers aan een opleiding, klanten die voor een belangrijke bespreking naar je bedrijf komen of leden van een vereniging die opgeroepen zijn voor de jaarvergadering? Het maakt niet uit voor Jimelly’s: zijn er 15, 50 of 100 deelnemers, we bereiden een méér dan volledig ontbijtbuffet. En het staat klaar ruim voordat de deuren opengaan voor de eerste gast. Maak je keuze uit onze drie ontbijtbuffetten: Healthy Way, Excellence en Tradition.

Wat biedt de cadeaubon? Een ontbijtmand!

Kan je iemand een deel van een ontbijtmand schenken? Ja, natuurlijk. Koop een ontbijtmand cadeaubon van Jimelly’s. Al vanaf 50 euro heb je er eentje. Je geeft die cadeaubon dan aan de gelukkige. Hij of zij krijgt daarmee meteen 50 euro korting bij de bestelling van een ontbijtmand en kan naar wens zelfs de bestelling nog uitbreiden met extra’s. Zo leidt een cadeautje tot groot geluk!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!