Ninovieters, waar mogen we jouw ontbijtmand leveren?

Is er een in het oog springende manier om in en rond Ninove op een speciale dag jezelf, een geliefde of een familielid te verrassen? Ja, doe het met een ontbijtmand van Jimelly’s. We zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van ontbijtmanden in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Vanuit onze vestiging in Aalst leveren we overal in en rond Ninove. Waarom dan nog wachten? Want je ontbijtmand bestellen is in drie stappen zo geklikt.

In 1-2-3 naar je ontbijtmand

Vanuit Ninove een ontbijtmand bestellen bij Jimelly’s? Dankzij onze werkwijze in drie stappen is dat supersimpel: kies > bestel > betaal. Waarom gaat dat zo eenvoudig? Omdat we willen dat je vooral geniet van het geven – of krijgen – van de ontbijtmand. Want daar komt het op aan: mensen gelukkig maken met een cadeau dat verrast en een onvergetelijk souvenir blijft.

Cadeaubon voor ontbijtmand

Weet je niet goed wanneer je bij iemand het best een ontbijtmand laat bezorgen? Daar hebben we een oplossing voor: een ontbijtmand cadeaubon van Jimelly’s. De gelukkige kan daarmee op onze website een ontbijtmand kiezen en thuis laten leveren wanneer dat het best past. Kortom, laat iemand zichzelf verrassen. Dankzij de cadeaubon geef je op een discrete manier een geschenk.

Ontbijtmand netjes op tijd geleverd in Ninove

Wil je weten waar we allemaal ontbijtmanden bezorgen in en rond Ninove? Kijk eens naar de lijst met plaatsen waar we leveren. We vliegen er al vanaf 6.30 uur ’s morgens vroeg in. Mag het iets later zijn voor jouw levering van een ontbijtmand? We gaan elke ochtend door tot 11 uur. Net op tijd voor een indrukwekkende brunch. Laat het je smaken!

Ontbijtbuffetten voor bedrijven en organisaties

Volstaat een ontbijtmand niet? Bijvoorbeeld omdat je als bedrijf of organisatie op een ochtend heel wat hongerige magen moet voeden? Geen nood, we leveren ook ontbijtbuffetten in Ninove. Heb je een meeting met 15, 50 of 100 deelnemers? Ontvang je belangrijke klanten voor een ochtendlijke bespreking? Komt er een hele autobus bezoekers langs? We zetten het complete ontbijtbuffet klaar, met alles erop en eraan. Maak een keuze tussen onze drie ontbijtbuffetten: Healthy Way, Excellence en Tradition.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!