Ontbijt aan huis besteld en geleverd in Mechelen

Wil je jezelf, een geliefde of een familielid verrassen met een ontbijt aan huis? Dan is de service van Jimelly’s iets voor jou. We leveren ontbijtmanden van hoogstaande kwaliteit in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Dus ook in Mechelen.

Ontbijtmanden voor één tot oneindig veel gelukkigen

Je hebt bij Jimelly’s de keuze uit vijf soorten ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Elke ontbijtmand is te bestellen vanaf 1 persoon. Ontbijtmanden voor 14 personen? Dat kan ook. En wil je een ontbijtmand aanvullen met extra producten? Op de bestelpagina’s van de ontbijtmanden kan je drank, chocolade, boeketten, champagneglazen en nog veel meer toevoegen.

Maken en leveren van ontbijtmanden is ons vak

Bij Jimelly’s hebben we vele jaren ervaring met het maken en leveren van ontbijten. Zo hebben we in Mechelen al honderden ontbijtmanden geleverd. Ook doen bedrijven en organisaties in de industrieparken van Mechelen-Noord en Mechelen-Zuid een beroep op ons om hun ontbijtbuffetten te organiseren. Weet je dat we in totaal meer dan 21.000 klanten hebben? Keer op keer leveren we topkwaliteit, daar staan we garant voor.

Ontbijtmand bestellen in drie stappen

Wil je een ontbijtmand bestellen bij Jimelly’s? Dat gaat supermakkelijk. We werken in drie stappen: kies > bestel > betaal. Waarom gaat dat zo eenvoudig? Omdat we willen dat je vooral geniet van het geven – of krijgen – van de ontbijtmand. Want daar komt het op aan: mensen gelukkig maken met een cadeau dat verrast en een onvergetelijk souvenir blijft.

Goed idee: cadeaubon voor ontbijtmand

Wil je iemand verrassen, maar ligt het minder voor de hand een bepaalde datum uit te kiezen waarop een ontbijtmand geleverd kan worden? Ook daar hebben we een oplossing voor: de Jimelly’s cadeaubon voor een ontbijtmand. Een leuk geschenk waarmee de gelukkige bij ons een ontbijtmand kan bestellen en op een zelf gekozen datum en plaats laten leveren.

Wanneer leveren we je ontbijtmand in Mechelen?

Check onze lijst met plaatsen waar we leveren. We doen dat bijvoorbeeld ook in Hombeek, Hofstade of Planckendael. Al vanaf 6.30 uur ’s ochtends zijn we in de weer om ontbijtmanden te leveren. Zo vroeg? Ja hoor, vroege vogels zijn verlekkerd op ons Sunrise ontbijt.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!