Ontbijt aan huis in Lokeren, altijd een feest

In Lokeren houden ze van feesten en daar doen we al jaren aan mee. Want Jimelly’s levert elke dag in en rond Lokeren. Waar exact we onze ontbijtmanden bezorgen? Bekijk het complete overzicht van alle gemeenten waar we ontbijtmanden leveren.

Welke van de vijf ontbijtmanden kies jij?

Jaren ervaring hebben ons geleerd dat de voorkeur van mensen gaat naar vijf verschillende ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt of de Kinderbox. Je kan elke ontbijtmand bij ons al bestellen vanaf 1 persoon. Maar heb je ontbijtmanden nodig voor alle leden van de familie of voor een uitgebreide picknick? Ook nog eens aangevuld met extra producten? Dat kan perfect, want op onze bestelpagina’s van de ontbijtmanden voeg je vlot een extra keuze voor drank, chocolade, boeketten, champagneglazen en nog veel meer toe.

Hoe bestel je een ontbijtmand voor Lokeren?

Eenvoud werkt het best, ook voor het bestellen van ontbijtmanden bij Jimelly’s. We vragen je gewoon drie stappen te volgen: kies > bestel > betaal. Voor die laatste stap hebben we trouwens vijf verschillende mogelijkheden. Zodra alles in orde is, hoef je jezelf geen zorgen meer te maken. Wij doen de rest. Laat de levering met een gerust hart aan ons over. Alles komt in orde. Op het gewenste tijdstip staan we voor de deur met de ontbijtmand en een brede glimlach.

Ontbijtbuffetten voor Lokerse bedrijven en feesten

Het gonst van de bedrijvigheid langs de E17 in Lokeren. Mensen uit bedrijven ontmoeten er elkaar om plannen te bespreken, contracten af te sluiten of gewoon een ochtendlijk feestje te bouwen. Maar dat lukt niet zonder een stevige hap. Daarom leveren we ook fel gesmaakte ontbijtbuffetten aan bedrijven en organisaties. Vanaf groepen van 15 personen zetten we het ontbijtbuffet klaar, ruim voordat de eerste gast aanbelt. Wat je de gasten kan aanbieden? Stem je keuze ontbijtbuffet af op je doelgroep: Healthy Way, Excellence en Tradition.

Ontbijtmand als cadeau voor iemand uit Lokeren

Wat fel in trek is, zeker bij onze klanten in Lokeren, is de cadeaubon voor een ontbijtmand. Je geeft dan een bon voor een bepaald bedrag. Daarmee kan de gelukkige bij ons een ontbijtmand naar keuze bestellen. Dankzij jouw cadeaubon is de stap naar zo’n luxe ontbijtmand erg klein. En zoals je weet, bij een ontbijtmand kunnen nog heel wat extra’s gekocht worden. Het eindresultaat is dan een super-de-luxe ontbijtmand. Laat de champagnekurk maar knallen!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!