Ontbijt aan huis Kampenhout

Ontbijtservice Jimelly’s levert ontbijt aan huis Kampenhout. Een ontbijt aan huis cadeau doen is een superleuk en origineel idee! We hebben al voor allerlei soorten gelegenheden ontbijtmanden rondgedragen. Jubileums, verjaardagen, valentijn, vaderdag, moederdag, communiefeest, trouwpartij, … Wij leveren onze ontbijtmanden in het weekend en op feestdagen. Onze ontbijtmanden kan je eenvoudig en snel bestellen via onze website.

We leveren niet alleen ontbijt aan huis te Kampenhout, maar ook in alle deelgemeenten van Kampenhout: Berg, Buken en Nederokkerzeel.

Wij leveren onze ontbijtmanden in het weekend van zaterdag tot en met zondag. Je kan je tijdstip, met een marge van een uurtje, bovendien zelf kiezen! Je kan een tijdstip kiezen vanaf 7 uur tot 11 uur.

Jimelly’s is begonnen in 2010 met het bezorgen van ontbijtmanden. Ondertussen hebben we reeds meer dan duizenden tevreden klanten en een honderdtal tevreden bedrijven. Voor een centrale ligging kozen wij voor Aalst dat gelegen is tussen Brussel en Gent. Daarom zijn wij in de buurt van de snelweg gelegen.

Bekijk dus snel onze verschillende ontbijtmanden.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!