Ontbijt aan huis zelfs op de Muur van Geraardsbergen

Voor de levering van ontbijtmanden aan huis rijden we bij Jimelly’s door berg en dal. En in Geraardsbergen moet je dat zelfs letterlijk nemen, want ook boven op de Muur hebben we al ontbijtmanden geleverd. Het is er trouwens een mooie plaats om bij goed weer van een luxueuze picknick te genieten. Met een ontbijtmand van Jimelly’s erbij kan de dag niet meer stuk.

We leveren ontbijtmanden in Geraardsbergen zo ver je kan zien

Sta je boven op de Muur, dan geniet je van een mooi vergezicht. Zo ver je daar kan zien, zo ver leveren we onze ontbijtmanden. En eigenlijk nog veel verder, want Jimelly’s ontbijtmanden staan op het verlang- en verrassingslijstje van veel mensen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Wonderbaarlijke vermenigvuldiging van ontbijtmanden

Je kan bij Jimelly’s één ontbijtmand bestellen. Maar evengoed vijftig. Handig voor als je al de leden van je familie, vereniging of bedrijf een onvergetelijke ochtend wil bezorgen. En hebt de keuze, want ons assortiment bestaat zelfs uit vijf types ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Je kan een ontbijtmand aanvullen met bijkomende producten, bijvoorbeeld drank, chocolade, boeketten, champagneglazen en nog veel meer. Op de bestelpagina’s van de ontbijtmanden voeg je die extra’s met één klik toe.

Ontbijtmand bestellen in een een-twee-drietje

Ook de ontbijtmand zelf bestellen bij Jimelly’s is een makkie. Volg de drie stappen – kies > bestel > betaal – en je bent er. Heb je vragen, wil je weten welke betaalmogelijkheden er zijn en vanaf welk uur we leveren (we verklappen het hier al: vanaf 6.30 uur en tot 11 uur!)? Je vindt alle antwoorden over hoe ontbijtmanden bestellen bij Jimelly’s werkt.

Ja, we hebben ook cadeaubonnen voor ontbijtmanden

Geen inspiratie om iemand te verrassen? Schenk eens een Jimelly’s cadeaubon voor een ontbijtmand. Dan kan de gelukkige zelf bij ons een ontbijtmand naar keuze bestellen. Het spreekt voor zich dat we op een datum en plaats leveren die hem of haar past.

Welkom op het ontbijtbuffet in Geraardsbergen

Heb je een ontbijt nodig voor een groepje of voor héél veel mensen? Dan is het goed om te weten dat Jimelly’s ook ontbijtbuffetten maakt. We hebben drie soorten ontbijtbuffet: Dat zijn Healthy Way, Excellence en Tradition. En we maken ze voor groepen vanaf 15 personen. Hou je een vergadering, rondleiding, startevent, kick-off of seminarie? Dankzij het ontbijtbuffet bezorg je personeelsleden, klanten, leveranciers, bezoekers of deelnemers een lekker ochtendlijk onthaal in Geraardsbergen. Hun dag is goed gestart!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!