Ontbijtmand in Gent leveren? Wij doen het!

Er was eens iemand uit Gent. Die wou zichzelf verrassen met een ontbijtmand. Of het zou ook kunnen dat er iemand van buiten Gent was. En die wou iemand in Gent een ontbijtmand laten bezorgen. Het maakt niet uit wie zich waar bevindt, want dankzij Jimelly’s komt elk ontbijtbuffet precies op tijd bij de gelukkige(n) terecht. Hoe dat komt?

We leveren niet alleen ontbijtmanden in Gent

Dat klopt. En het blijft niet bij één ontbijtmand. Bij ons kun je kiezen tussen vijf types ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Daardoor schenk jij de ontbijtmand die bij de persoon past: van de jongste van de familie tot de grootste champagneliefhebber. En die zijn er zeker in Gent. Maar we leveren ook daarbuiten, op heel wat plaatsen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en ook in Brussel.

Ontbijtmand geleverd in Gent, ook ’s ochtends vroeg

Er is natuurlijk een goede reden waarom we zo graag ontbijtmanden leveren in Gent. Ons bedrijf is gevestigd in Aalst, op een kwartiertje zijn we in Gent en ruime omgeving. Wil je graag dat we heel vroeg een ontbijtmand leveren? Dat kan perfect, onze eerste leveringsmomenten zijn vanaf 6.30 uur ’s morgens vroeg, ook in Gent.

In Gent kennen ze onze ontbijtbuffetten ook

Zo goed als elke dag bezorgen we ontbijtmanden in en rond Gent. Wist je dat bedrijven en organisaties uit Gent en de periferie ons ook inschakelen? Niet alleen voor ontbijtmanden, maar vooral voor ontbijtbuffetten. Organiseert je bedrijf een ontbijtsessie, een seminarie of een intern event? Neem contact met ons op. We leveren een riant en kraakvers ontbijtbuffet waar je zelf heel weinig werk aan hebt. Alles staat klaar voor je gasten, ze hoeven enkel nog toe te tasten. Smakelijk, iedereen. En welkom in Gent!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!