In Dendermonde houden ze van feesten en ontbijtmanden

Als je feesten en ontbijt combineert, dan kom je onvermijdelijk uit bij de feestelijke ontbijtmanden van Jimelly’s. Of we onze ontbijtmanden ook leveren in Dendermonde? En of! Dendermonde staat hoog op ons leveringslijstje, want vanuit onze thuisbasis is het maar enkele minuten rijden. We leveren ontbijtmanden in Dendermonde al vanaf 6.30 uur ’s ochtends. Ons laatste leveringsmoment is 11 uur. Dus je hebt ruim de tijd om te kiezen wanneer jouw ontbijtmand geleverd moet worden.

Kies je ontbijtmand

Je kiest natuurlijk niet alleen het leveringsmoment, maar ook het soort ontbijtmand. Daarvoor vind je bij ons een aanbod van vijf types ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Die laatste is natuurlijk voor de jongsten. De eerste twee zijn voor de liefhebbers van heerlijke bubbels. En de Sunrise en Early Bird voor de iets vroegere vogels en liefhebbers van een rijkelijk en gezond ontbijt. Goed om te weten: al onze ontbijtmanden zijn samengesteld met ingrediënten die kraakvers zijn, vaak afkomstig van artisanale en lokale producenten.

Waar moeten we je ontbijtmand in Dendermonde leveren?

Als een waar Ros Beiaard doorkruisen we Dendermonde en omgeving. Net zoals we dat doen in heel wat plaatsen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en ook in Brussel. Waar je gaat en staat langs ochtendlijke wegen, daar kom je Jimelly’s tegen. Wat er in onze bestelwagentjes zit? Heel veel lekkere ontbijtmanden, altijd beleefd geleverd met een grote smile. Wil je ergens heel anders dan Dendermonde een ontbijt aan huis laten leveren? Check de plaatsen waar we ontbijtmanden bezorgen.

Drie keer geteld en je ontbijtmand is besteld

Ingewikkelde zaken, daar houden we niet van bij Jimelly’s. Daarom hebben we het bestellen van ontbijtmanden zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je hoeft gewoon drie stappen te nemen: kies > bestel > betaal. Ontdek nu hoe vlot je een ontbijtmand bestelt.

Tip: ontbijtmand als cadeaubon

Je wil iemand verrassen met een ontbijtmand. Maar je weet niet goed op welke datum en op welk moment dat het best past. Dan hebben we een voorstel: kies de Jimelly’s cadeaubon voor een ontbijtmand. Dan kan de gelukkige zelf bepalen welk type ontbijtmand hij of zij neemt – en wanneer en waar de levering het best plaatsvindt.

Denderend ontbijtbuffet in Dendermonde

Heb je zin om je personeelsleden, klanten, leveranciers, bezoekers of deelnemers aan een event ’s ochtends vroeg te verwelkomen met een prinsheerlijk ontbijtbuffet. Ook dan staan de ontbijtspecialisten van  Jimelly’s paraat. We bereiden een compleet ontbijtbuffet, voor minstens 15 personen en véél meer. Mogen we je verleiden met onze drie keuzes? Dat zijn Healthy Way, Excellence en Tradition. Of we het ontbijtbuffet zelf klaarzetten? Absoluut, want we willen dat het ontbijtbuffet in Dendermonde staat te schitteren lang voordat de eerste gast binnenkomt.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!