Buffetten

Ontbijtservice Jimelly’s levert buffetten voor zowel bedrijven als particulieren. Deze kunnen reeds vanaf 15 personen. Een ontbijt aan huis cadeau doen is een superleuk en origineel idee! We hebben al voor allerlei soorten gelegenheden ontbijtmanden rondgedragen. Jubileums, verjaardagen, valentijn, vaderdag, moederdag, communiefeest, trouwpartij, … Wij leveren onze ontbijtmanden elke dag en op feestdagen.

Voor een buffet kan je kiezen uit onze verschillende formules. Het buffet kan je ook bestellen via onze website en betalen op verschillende manieren. Heb je graag een factuur dan laat je gerust jou gegevens achter en ontvang jou factuur op de digitale manier.

Wij leveren onze buffetten elke dag, van maandag tot en met zondag. Je kan je tijdstip, met een marge van een uurtje, bovendien zelf kiezen! Je kan een tijdstip kiezen vanaf 6u30 tot 11u.

Bestellen kan je op ieder moment van de dag doen. De laatste bestelling dien je wel enkele dagen op voorhand te doen.Vergeet dit zeker niet op tijd te doen want ook wij zorgen er op tijd voor dat de bakker aan jullie ovenverse koeken kan starten.

Wij doen zowel buffetten voor kleine en grote groepen. Heb je graag ook het materiaal dat je mee wilt leveren of heb je vragen omtrent de leveringen vandaag rond corona. Neem dan zeker even contact met ons op.

Jimelly’s is begonnen in 2010 met het bezorgen van ontbijtmanden. Ondertussen hebben we reeds meer dan duizenden tevreden klanten en een honderden tevreden bedrijven. Voor een centrale ligging kozen wij voor Aalst dat gelegen is tussen Brussel en Gent.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!