Ontbijt aan huis Affligem

Ontbijtservice Jimelly’s levert ontbijt aan huis Affligem. Een ontbijt aan huis cadeau doen is een superleuk en origineel idee! We hebben al voor allerlei soorten gelegenheden ontbijtmanden rondgedragen. Jubileums, verjaardagen, valentijn, vaderdag, moederdag, communiefeest, trouwpartij, … Wij leveren onze ontbijtmanden elke dag en op feestdagen. Je kan je ontbijtmand snel en makkelijk bestellen via onze website.

We leveren niet alleen ontbijtmanden aan huis te Affligem, maar ook in alle deelgemeenten van Affligem: Essene, Hekelgem en Teralfene.

Wij leveren onze ontbijtmanden van maandag tot en met zondag. Je kan je tijdstip, met een marge van een uurtje, bovendien zelf kiezen! Je kan een tijdstip kiezen vanaf 6u30 tot 11u.

Jou ontbijt kan je bestellen ieder moment van de dag doen. De laatste bestelling die kan gedaan worden voor de dag nadien is tot 19u. Vergeet dit zeker niet op tijd te doen want ook wij zorgen er op tijd voor dat de bakker aan jullie ovenverse koeken kan starten.

Wanneer je een ontbijt wenst te bestellen via onze website kan je ook nog kiezen om extra lekkers in de mand toe te voegen zoals chocolade, champagne, taart, bloemen, eitjes, etc. Deze extra’s kan je gewoon mee aanduiden wanneer je aan het bestellen bent.

Jimelly’s is begonnen in 2010 met het bezorgen van ontbijtmanden. Ondertussen hebben we reeds meer dan duizenden tevreden klanten en een honderdtal tevreden bedrijven. Voor een centrale ligging kozen wij voor Aalst dat gelegen is tussen Brussel en Gent.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!