Waarom leveren wij de meeste ontbijtmanden in Aalst?

Inderdaad, we leveren tienduizenden ontbijtmanden per jaar. En de meeste daarvan zijn bestemd voor adressen in Aalst. Hoe dat kan? Jimelly’s is sinds jaar en dag gevestigd in Aalst. Elk adres in de ajuinenstad is dus vlak bij de deur. En daarom is er ook goed nieuws voor iedereen die een ontbijtmand voor een Aalsters adres bestelt: in groot-Aalst betaal je bij ons geen leveringskosten. Ja, dat lees je goed: in Aalst leveren we gratis.

Vanaf 6.30 uur met ontbijtmanden aan de deur in Aalst

Bij Jimelly’s blijven we niet bij de pakken neerzitten. Al bij het krieken van de dag starten onze bestelwagens om in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant te leveren. Wil je een ontbijtmand lekker vroeg laten leveren? Al vanaf 6.30 uur kunnen we voor de deur van de gelukkige staan. Mag het wat later zijn? Wees gerust, we leveren ontbijtmanden tot 11 uur ’s ochtends.

Kies je ontbijtmand voor levering in Aalst

Bij ons kun je kiezen tussen vijf types ontbijtmanden: Veuve Clicquot ontbijt, Champagne ontbijt, Sunrise ontbijt, Early Bird ontbijt en de Kinderbox. Daardoor schenk jij de ontbijtmand die bij de persoon past: van de jongste van de familie tot de grootste champagneliefhebber. En die zijn er zeker in Aalst. Maar we leveren ook daarbuiten, op heel wat plaatsen in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen, en zelfs in Brussel.

Ontbijtbuffetten voor industrie en cultuur in Aalst

Organiseert je bedrijf een bijeenkomst ’s ochtends, bijvoorbeeld met personeel, klanten en/of leveranciers? Of komt er heel wat volk opdagen voor een culturele activiteit vroeg op de dag? Dan is het goed om te weten dat we in en rond Aalst ook ontbijtbuffetten leveren. Je kan kiezen uit drie ontbijtbuffetten: Healthy Way, Excellence en Tradition. En we leveren een ontbijtbuffet al vanaf 15 personen. Met alles erop en eraan!

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!