Ontbijt aan huis Aalst

Ontbijtservice Jimelly’s levert ontbijt aan huis Aalst. Een ontbijt aan huis cadeau doen is een superleuk en origineel idee! We hebben al voor allerlei soorten gelegenheden ontbijtmanden rondgedragen. Jubileums, verjaardagen, valentijn, vaderdag, moederdag, communiefeest, trouwpartij, … Wij leveren onze ontbijtmanden elke dag en op feestdagen. Je kan snel en makkelijk je ontbijtmand bestellen via onze website.

We leveren niet alleen ontbijt aan huis te Aalst, maar ook in alle deelgemeenten van Aalst. Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem en Nieuwerkerken.

Wij leveren onze ontbijtmanden elke dag, van maandag tot en met zondag. Je kan je tijdstip, met een marge van een uurtje, bovendien zelf kiezen! Je kan een tijdstip kiezen vanaf 7 uur tot 11 uur.

Jimelly’s is begonnen in 2010 met het bezorgen van ontbijtmanden. Ondertussen hebben we reeds meer dan duizenden tevreden klanten en een honderdtal tevreden bedrijven. Voor een centrale ligging kozen wij voor Aalst dat gelegen is tussen Brussel en Gent. Daarom zitten wij in de buurt van de autostrade.

Bekijk dus snel onze verschillende ontbijtmanden.

Volg ons op social media & kijk wat onze klanten zeggen!